Ladda ner
Otovent®-appen!

Gör Otovent-resan roligare med appen. Följ din Otovent-behandling, få påminnelser samt ta del av spelbaserat stöd för barn.

Missa aldrig ett tillfälle

Otovent-appen gör behandlingen med Otovent engagerande och rolig – för både vuxna och barn. I appen kan du enkelt göra en markering varje gång du blåser upp en Otovent-ballong. Du kan även välja att få påminnelser, vilket säkerställer att du aldrig missar ett behandlingstillfälle.

Har du frågor kring användningen finns det i appen detaljerade instruktioner, samt svar på de vanligaste frågorna (FAQ).

Utforska Otopia med ditt barn

För föräldrar har vi inkluderat en speciell funktion i appen – ett spelbaserat stöd kallat Otopia. Här utforskar du och ditt barn spelvärlden tillsammans med dess invånare, Otopierna, som ivrigt hjälper er att hitta nya, spännande, föremål på kartan. Vid varje behandlingstillfälle får ni belöningar och håller koll på framstegen i behandlingen, vilket engagerar och uppmuntrar ditt barn till att använda Otovent.

Varför använda Otovent®-appen?

Otovent-appen erbjuder en rad funktioner som hjälper till att förbättra din behandlingsupplevelse. Oavsett om du är vuxen eller barn ger appen värdefullt stöd för att säkerställa att du får ut det mesta av din Otovent-behandling.

  • Påminnelser och notiser
  • Användarinstruktioner
  • Spelbaserat stöd för barn
  • Möjlighet att följa din behandling
  • Vanliga frågor (FAQ)

Följ din Otovent®-behandling

Ladda ner Otovent-appen från App Store eller Google Play idag.